- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Rosiile umplute cu ciuperci sunt foarte gustoase si aromate.Merita sa le incercati!
Ingrediente
- 6-8 rosii
- 6-8 ciuperci sau hribi
- verdeata tocata
- sare
- 4 linguri cu ulei
- 1 ceapa
- usturoi
- piper macinat
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Speli rosiile, decupezi capacul si le golesti de miez. inlaturi semintele, tocimarunt pulpa.
- Cureti si speli ciupercile, le tai feliute subtiri, le calesti in ulei impreuna cu ceapa tocata, usturoiul taiat feliute, sare, piper macinat si miezul rosiilor. Lasi acoperit, pe foc mic, 30 de minute. Racesti, amesteci cu verdeata tocata si umpli rosiile. Le lasi la rece 30 de minute sau le asezi in forma de sticla sau in tingire de arama cu pereti inalti si le tii in cuptorul cald 30 de minute. Le servesti cu paine prajita.