Retete de Conserve si Muraturi
Zacusca de vinete cu masline este de nelipsit din camara cu produse pentru iarna a oricarei gospodine. Este delicioasa si foarte apreciata de pofticiosi.
Zacusca de vinete cu ghebe este foarte delicioasa avand un gust aparte daorita ghebelor. Servita in orice sezon, atat in post cat si in zilele de sarbatoare ofera o masa de neuitat.
Zacusca din legume crude este foarte des preparata de gospodine deoarece nu necesita atat de mult stat in bucatarie. Gustul ramane la fel de gustos ca orice alt fel de zacusca preparata in casa.
Zacusca din gogosari cu morcovi este poate piarta de incercare pentru oricare gospodina deoarece este mult mai dulce si este foarte indragita de cei mici.
Zacusca din dovlecei si morcovi seamana la aspect mai mult cu un piure, datorita texturii fine a dovlecelului, dar gustul este mult mai aromat.
Zacusca cu ciuperci si suc de rosii are avantajul ca se preprara mult mai repede decat cea cu rosii proaspete, gustul ramanand totusi, la fel.
Zacusca cu ciuperci este cea mai apreciata de gospodine. Fie ca e mai dulce sau mai picanta, ez are farmecul ei si este foarte apreciata.
Desi sunt multe retete de zacusca noi va oferim reteta originala de zacusca traditionala. Fie ca e pentru a o tine in camara pentru la iarna fie ca o preparat pentru a o consuma proaspata zacusca traditionala are aroma ei specifica.
Zarzavatul pentru ciorbe este de nelipsit din camara pentru iarna a oricarei gospodine. Se stie ca el contine multe legume pe care iarna nu le gasim in comert de aceea zarzavatul pentru ciorbe este foarte apreciat.
zarzavatul pentru ciorba inlocuieste cu succes bulionul sau sucul de rosii in ciorbe sau borsuri, oferind un gust mai intens al legumelor.