Retete pentru produse de panificatie
O reteta de paine delicioasa,altfel decat cea cumparata de la magazin.Puteti prepara si chifle sau batonase.Pe copii ii va incanta aspectul minunat al acestei paini!
Aceti taitei au marele avantaj ca poti face mai multi o data si se pastreaza timp de 3 luni. Sunt solutia ideala cand nu stii ce sa prepari,i pui la fiert in apa si sunt gata de a fi mancati.
Aceasta reteta origina din Cuba este delicioasa.Puteti prepara gogosile cu o zi inainte si sa le consumati reci, gustul este mult mai intens!
"Pelimeni" este o reteta traditionala ruseasca. Acest produs poate fi intilnit in lista de meniu ale celor mai mici cafenele din Russia si pana in meniurile celor mai sofisticate restaurante.
Foccacia se poate servi simpla sau cu branzeturi tartinabile si rosii prospete. Poate substitui foarte bine painea, fiind necesara la masa in cantitati mai mici, datorita consistentei. Foccacia face parte din alimentatia mediteraneana (foarte sanatoasa).
Pelmenii (colţunaşi cu carne) sînt unul dintre cele mai preferate feluri de mîncare din Rusia.Sunt deliciosi calzi dar gustul lor se accentueaza daca sunt consumati reci.
Colaceii grcesti sunt preparati cu o zi inainte de pasti, ei fiind impartiti celor care vin in vizita in ziua de Paste.Crecii considera sfant acest colace de aceea el se poate gasi acum in bucatariile multor tari.
O paine frumoasa, cu interiorul pufos, care se rupe fasii-fasiute, cu coaja crocanta si parfumata, cu care va veti incanta atat musafirii, cat si familia. Nu e deloc greu de facut impletitura iar rezultatul chiar merita efortul consumat, de doar cateva mi
Painicile cu susan sunt o opțiune foarte potrivită atunci când pregătiți o masă festivă, sau când vreți să organizați un picnic.Trebuie totuși să le păstrați într-o pungă pentru a evita întărirea lor.
Desi am fost un pic intrigata de reteta painea cu nuca se dovedeste a fi o metoda delicioasa si suprinzatoare de a incepe ziua. O recomand mai ales ca paine de mic dejun pentru ca este foarte hranitoare si plina de surpriza crocante. :)