Retete de Friptura la tigaie, cuptor sau gratar cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Reteta de muschi de porc in aluat poate fi un deliciu de Craciun sau o masa de week-end foarte sanatoasa,
Reteta de souvlaki de miel cu lamaie si marar este exemplul perfect pentru un preparat simplu si bun.Incearca sa variezi tipul de carne alternand carnea de pui, porc, vita si peste.
Reteta de bastonase de peste este o reteta simpla si delicioasa fiind in acelasi timp indicata si celor mai mofturosi copii.
Aceasta reteta este delicioasa servita alaturi de piure de broccoli cu telina.Este o friptura de senzatie pentru un pranz in famile la sfarsit de saptamana.
O mancare speciala pentru o seara speciala in familie.Poate fi pregatita si cu ocazia meselor festive inlocuind cu succes curcanul.
O reteta delicioasa chiar si pentru cei mai mofturosi.Nimeni nu-i va putea rezista!Aceasta reteta este ideala pentru cei care prefera mezelurile facute in casa, ea inlocuind cu succes pastrama de vita din comert.
Aceste snitele delicioase si aromate pot fi consumate a doua zi.Gustul va fi si mai bun deoarece combinatia de fructe si legume este delicioasa.Si, desi pare complicata reteta este foarte simpla si se prepara in maxim 20 minute.
Reteta de pulpe umplute trebuie sa o incercati.Pana si cei mai mofturosi copii o vor indragi datorita gustului delicios si al aspectului desavarsit!
Reteta de rulouri cu sunca si cascaval poate fi servita la masa de Craciun sau de ce nu la un pranz in familie.Poti inlocui carnea de posc cu cea de pui sau de vita.Gustul lor delicios nu se va schimba.
Incercati reteta de cotlete aromatizata daca doriti sa aveti pe masa de Paste un gust exotic de miel.Gustul cepei caramelizate va cuceri!