Retete de sosuri
Se stie ca daca vrei sa asortezi o mancare cu sos alb atunci sigur te gandesti la cel mai popular sos: sos alb. Preparand sos alb dai un gust deosebit multor preparate din legume si carne...
Maioneza este un sos care se poate folosi atat in asezonarea sandvisurilor dar si ca dressing la unele salate de legume, pui sau peste.Pentru un gust mai bun este indicat sa sa foloseasca zeama de la 2 lamai, astfel maioneza va fi mai usor de digerat.
Sosul Supreme este un sos delicios care cu siguranta va fi pe placul tuturor. Aroma parfumata de nucsoara in combinatie cu untul nu face decat ca preparatul servit sa fie o delicatesa.
Sosul de lamaie este un sos delicios si foarte aromat care se serveste cu precadere la peste. Este un sos aromat pe care cu siguranta nu il veti uita prea usor datorita aromei acrisoare inconfundabile...
Sosul pentru creier este un sos acrisor delicios care face ca creierul preparat sa nu fie greu de digerat. Dupa preferinta se poate folosi mai multa sau mai putina zeama de lamaie.
Sosul Remulad este un sos delicios, racoritor, al carei arome nu o poti uita usor. Sunt multe variante de preparare, noi insa va oferim cea mai rapida si delicioasa.
In momentele cand doriti sa incununati aroma unei fripturi cu un sos special, atunci este Este delcios, aromat si foarte racoritor...
Sosul de rosii pentru fripturi este un sos care nu poate lipsi de pe nici o masa la care se serveste carne alba. Sosul de rosii pentru fripturi se prepara rapid si este foarte aromat si gustos.
Sunt multe retete de sos de rosii pentru paste. Aceasta reteta este baza oricarui alt sos de paste la care se poate adauga ciuperci, carne tocata sau ciar parmezan ras.
Sosul moldovenesc cu ciuperci este un sos care poate fi servit atat alaturi de carne de pui cat si cu paste. Pentru un plus de aroma se poate adauga busuioc proaspat sau oregano.