Vin de visine

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Vinul din visine este mult mai aromat daca visinele sunt coapte, pastrand in acelasi timp si aroma lor delicata.

Ingrediente

    • 3 l suc de visine obtinut prin zdrobirea fruc­telor
    • 2 kg zahar
    • 1 lingurita cu drojdie uscata
    • 5 l apa rece

Instructiuni de preparare

  1. Se face sucul de visine, se amesteca, dupa ce zaha­rul a fiert cu 5 1 de apa, cu siropul, se lasa sa se raceasca si se adauga drojdia de bere.
  2. Se pune in vas de sticla, im­pachetat in carpe curate, se leaga cu tifon, se lasa la ma­cerat Se umbla in vas dupa 5-6 zile, apoi se mai lasa pana se limpezeste. Se trage in sticle mici, curate si oparite, se pastreaza la rece.

Recomandari

Bauturi