- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Crema de mango este un desert racoritor si delicios.Poate fi preparat in orice moment al zilei si se savureaza alaturi cu cei dragi ca desert, digestiv sau pur si simplu ca o gustare de dupa masa.
Ingrediente
- 2-3 buc fructe de mango
- 200 ml frisca lichida
- 2 linguri de rom
- 4 linguri zahar tos
- sucul si coaja rasa de la o lamaie
Instructiuni de preparare
- Se curata fructele de mango de coaja iar pulpa se taie marunt si se pune intr-un blender. Se adauga zaharul, romul si jumatate din cantitatea de zeama de lamaie. Se mixeaza totul pana se obtine un piure fin.
- Frisca lichida se bate pana se obtine o spuma tare, apoi se incorporaza in el piureul de mango. Se presara coaja rasa de lamaie si restul de zeama si se baga la congelator pentru 30 de minute.
- Dupa cele 30 de minute se ia o lingura inmuiata in apa calda, apoi se iau cupe din spuma de la congelator si se pun in pahare cu picior sau boluri decorate cu fructe de mango din compot.