Frappe de banane si lapte de cocos

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Frappeul de banane si lapte de cocos este foarte cremos si parfumat datorita texturii bate de banana si aromei intense a laptelui de cocos.

Ingrediente

    • 200 ml suc de anans
    • 40 ml rom
    • 1 banana
    • 100 ml lapte de cocos
    • 75 ml frisca lichida
    • 5 cuburi de gheata
    • 1 felie de ananas pentru decor

Instructiuni de preparare

  1. Pune in vasul blenderului gheata sfaramata, laptele de cocos, sucul de ananas, romul, frisca lichida si banana curatata. Mixeaza ingredientele pana la obtinerea unei compozitii omogene.
  2. Serveste bautura in pahare mari sau in cupe pentru salata de fructe, decorate, dupa gust, cu cubulete de ananas foarte bine copt. Este foarte placuta si combinatia cu nuca de cocos proaspata.

Recomandari

Cocteil-uri alcoolice