Punci

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Punciul este o bautura calda deliciosa care nu trebuie sa lipseasca in zilele geroase de iarna.

Ingrediente

    • 500 gr zahar
    • coaja rasa de la 1 lamaie
    • coaja rasa de la 1 portocala
    • sucul de la 2 lamai
    • sucul de la 4 portocale
    • 200 ml rom

Instructiuni de preparare

  1. Intr-o oala se  pune romul cu coaja rasa de citrice si cu sucrile de fructe, se adauga zaharul, apoi se pune pe foc mic si se las apana cand se dizolva zaharul.
  2. Intre timp se fierbe un ceai rusesc in 1,5  litri apa, ceai care se strecoara peste compozitia de fucte cu rom.
  3. Punciul preparat se serveste fierbinte si, dupa gust se mai poate adauga rom sau zahar.

Recomandari

Cocteil-uri alcoolice