Punci la gheata

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Punciul la gheata nu trebuie sa lipseasca in zilele caniculare de vara, pentru ca este racoritor, aromat si foarte usor de preparat.

Ingrediente

    • 250 gr zahar
    • 450 ml apa
    • 150 gr esenta de ceai tare
    • 2 litri apa minerala
    • sucul de la 2 lamai
    • sucul de la 1 portocala

Instructiuni de preparare

  1. Se fierbe zaharul cu apa pana  cand acesta este complet dizolvat, apoi se lasa sa se raceasca.
  2. Intre timp, se amesteca esenta de ceai cu siropul racit, apa minerala si sucul de la portocale si de la lamaie.
  3. Se transfera in carafa si se baga la frigider pana in momentul servirii, cand se mai pot adauga cuburi de gheata.

Recomandari

Cocteil-uri alcoolice