Punci rosu

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Punciul rosu este o bautura racoritoare de vara, pe care o puteti oferi copiilor.

Ingrediente

    • 80 gr compot de visine
    • 400 ml nectar de cirese
    • 25 gr zahar vanilat
    • 20 gr scortisoara macinata
    • 150 ml suc de portocale
    • 500 ml Bitter Lemon

Instructiuni de preparare

  1. Se scurg visinele. Se repartizeaza in compartimentele unei tavite pentru gheata, se umple apoi
    tavita cu apa si se pune la congelator.
  2. Se amesteca nectarul de cirese cu sucul de portocale, se adauga zaharul vanilat si scortisoara, se acopera si se pune la frigider cel putin 1 ora, pentru omogenizare. Apoi se strecoara intr-un vas de punch, se adauga cuburile de gheata, iar apoi suc Bitter Lemon rece.

Recomandari

Cocteil-uri alcoolice