- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Strudelul lichid este un cockteil care va va duce cu gandul la clasicul strudel cu mere. Trebuie sa il preparati si dvs si veti vedea ca are o aroma delicata si foarte gustoasa.
Ingrediente
- 1/25 mar Golden
- 1/2 para
- 1 lingura rasa de miere de albine
- 1 lingura seminte de pin
- 4 cuburi de gheata
- 30 gr unt
- 100 gr inghetata de frisca
- 1 varf de cutit scortisoara pulbere
- 1 lingura de stafide
- 1 baton de scortisoara pentru decor
Instructiuni de preparare
- Curata marul si para, taie-le cuburi, apoi caleste-le in unt intr-o tigaie neaderenta si caramelizeaza-le turnand treptata mierea de albine. tine-le pe foc inca 7-8 minute, presara-le cu praful de scortisoara si pune-le in vasul blenderului.
- Cand fructele s-au racit, adauga inghetata de frisca, gheata sfaramata, semintele de pin prajite si stafidele inmuiate si stoarse bine. Mixeaza toate ingredientele 1 minut ca sa obtii o compozitie cremoasa, apoi toarn-o in pahare inalte si inguste.
- Decoreaza cu bucatele de scortisoara si serveste bautura imediat.