Strudel lichid

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Strudelul lichid este un cockteil care va va duce cu gandul la clasicul strudel cu mere. Trebuie sa il preparati si dvs si veti vedea ca are o aroma delicata si foarte gustoasa.

Ingrediente

    • 1/25 mar Golden
    • 1/2 para
    • 1 lingura rasa de miere de albine
    • 1 lingura seminte de pin
    • 4 cuburi de gheata
    • 30 gr unt
    • 100 gr inghetata de frisca
    • 1 varf de cutit scortisoara pulbere
    • 1 lingura de stafide
    • 1 baton de scortisoara pentru decor

Instructiuni de preparare

  1. Curata marul si para, taie-le cuburi, apoi caleste-le in unt intr-o tigaie neaderenta si caramelizeaza-le turnand treptata mierea de albine. tine-le pe foc inca 7-8 minute, presara-le cu praful de  scortisoara si pune-le in vasul blenderului.
  2. Cand fructele s-au racit, adauga inghetata de frisca, gheata sfaramata, semintele de pin prajite si stafidele inmuiate si stoarse bine. Mixeaza toate ingredientele 1 minut ca sa obtii o compozitie cremoasa, apoi toarn-o in pahare inalte si inguste.
  3. Decoreaza cu  bucatele de scortisoara si serveste bautura imediat.

Recomandari

Cocteil-uri alcoolice