- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Cannelloni cu branza se prepara foarte usor, ele fiind un pranz perfect pentru persoanele care nu au prea mult timp la dispozitie pentru gatit.
Ingrediente
- 100 gr ansoa
- 400 gr smantana
- 100 gr parmezan ras
- 500 gr cannelloni
- 400 gr branza de capra
- 4 felii de cascaval
- 2 linguri unt
Instructiuni de preparare
- Se da branza pe razatoare, apoi se amesteca cu ouale si cu jumatate din cantitatea de parmezan ras.
- Pestele se scurge, apoi se freaca cu mixerul cu smantana pana se obtineo pasta fina, care se amesteca cu branza , iar cu pasta obtinuta se umple cannelloni.
- Se pun tuburile de cannelloni umplute intr-o tava de copt, se pun deasupra bucatile de unt si se baga in cuptor pentru 10 minute.
- Se adauga restul de smantana si se mai baga 10 minute in cuptor. Se scoate apoi tava si se pun deasupra feliile de cascaval, parmezanul ras si se mai baga 5 minute la cuptor, dupa care se pot servi.