- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Spaghetele cu fructe de mare trebuies consumate calde, pentru ca fructele de mare se intaresc cand se racesc.
Ingrediente
- 100 ml ulei
- 5 catei de usturoi
- 300 gr rosii cherry
- 300 gr fructe de mare congelate
- 300 gr spaghete
- sare
- piper
- patrunjel verde
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 2 portii
Timp de preparare 25 minute
- Intr-o tigaie mai mare incingi uleiul si adaugi usturoiul. Lasi la calit timp de 5 secunde la foc mic, dupa care pui rosiile si fructele de mare congelate. Adaugi sare si piper dupa gust.
- Intre timp, fierbi spaghetele doar pe jumatate, le strecori, le treci sub jet de apa rece si le adaugi in tigaie peste fructele de mare, care intre timp si-au lasat zeama. Fierbi totul timp de 5 minute, pentru ca spaghetele sa fiarba in zeama lasata de fructele de mare si sa-si ia gustul.
- Asezi spaghetele in farfurii si le servesti presarate cu patrunjel verde tocat fin sau simple.