Tortellini cu smantana si parmezan

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

O reteta usor de preparat pentru o zi in care nu prea aveti chef de stat in bucatarie.Gustul acestei retete variaza in functie de umplutura pastelor:cascaval, spanac,prosciutto...

Ingrediente

    • 250 gr de tortellini
    • 200 gr de smantana lichida
    • 3 linguri de parmezan ras
    • marar verde
    • sare si piper alb macinat

Instructiuni de preparare

  1. Pui o oala cu apa pe foc in care adaugi si putina sare. Cand apa incepe sa dea in clocote adaugi tortellini.II lasi cam 3-4 minute,pana se umfla. Daca ii lasi prea mult se desfac.
  2. Dupa cele 3-4 minute le scurgi de apa cu ajutorul unei site si lasi pastele sa se raceasca, apoi le pui intr-o tigaie peste ele adaugi smantana si le lasi la foc mic 2-3 minute .Ai mare grija cand amesteci deoarece tortellini se pot desface sau sfarama.
  3. Cand smantana incepe sa fiarba,adaugi sare si putin piper alb macinat. Opresi focul si rastorni pastele pe o farfurie presarand  parmezan ras si marar verde tocat fin.

Recomandari

Paste