Nectar de piersici- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Nectarul de piersici este cel mai natural suc posibil, fiind un deliciu in zilele geroase de iarna.

Ingrediente

    • 5 kg de piersici bine coapte
    • 1 litru  de apa
    • 1 kg zahar

Instructiuni de preparare

  1. Piersicile spalate se curata de coaja fara a fi oparite.Daca sunt bine coapte, pielita se inlatura usor. Apoi se scot samburii si se preseaza pulpa.
  2. Din apa si zahar se face un sirop care se fierbe intr-o cratita incapatoare. cand siropul fierbe cu bule mici, se adauga piureul de piersici si se ia vasul de pe foc.
  3. Se amesteca bine, se toarna in sticle care se astupa si se fierb 20 de minute la bain-marie.

Recomandari

Bauturi