- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Cocktailul Bellini este originar din Italia, lucru usor de observat din combinatia de piersici cu vin spumant.Servit foarte rece aceste cocktail are o aroma deosebita.
Ingrediente
- 70 gr sorbet de piersici
- 1 lingurita de zahar
- 1 piersica bine coapta
- 150 ml vin spunmant sec
Instructiuni de preparare
- Curata piersica si ta-o cubulete. Presara-le cu zahar si amesteca. asaza cubuletele de piersici indulcite pe fundul paharelor. Pune sorbetul in vasul blenderului, adauga jumatate din cantitatea de vin spumant si mixeaza.
- Cand compozitia s-a omogenizat, adauga restul de vin spumant, amestecand cu o lingura. Toarna peste cuburile de piersici compozitia din blender si serveste cocktailul imediat.