- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Frappe de ciocolata si ardei iute este o bautura delicata si foarte aromata. Combinatia ciudata de ardei iute si ciocolata ofera bauturii o aroma aparte.
Ingrediente
- 200 gr inghetata de ciocolata
- 1/2 ardei iute rosu proaspat
- 10 alune de padure curatate
- 100 ml late integral proaspat
- alune de padure curatate pentru decor
Instructiuni de preparare
- Incalzeste jumatate din cantitatea de lapte impreuna cu ardeiul iute taiat bucatele si lasa-l sa se infuzeze 1 ora.
- Filtreaza laptele si toarna-l intr-o forma pentru facut cuburi de gheata, apou pune-l in congelator. Cand a inghetat, sparge cuburile si pune-le in vasul blenderului impreuna cu inghetata si laptele ramas.
- Adauga cateva alune de padure si mixeaza ingredientele pana cand obtii o compozitie cremoasa. Toarna bautura in pahare, decoreaz-o cu alune de padure taiate feliute si serveste-o imediat.