Grog- varianta 2

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Grogul este un coctail de iarna, foarte gustos si aromat.

Ingrediente

    • sucul de la 3 portocale
    • 1 baton vanilie
    • 3 cuisoare
    • 1 varf de cutit scortisoara macinata

    PENTRU SIROP:

    • 350 gr zahar
    • 400 ml apa

Instructiuni de preparare

  1. Se lasa la macerat intr-o sticla de sticla, timp de 3 sapatamani, sucul de la cele 3 portocale, batonul de vanilie, cuisoare si scortisoara.
  2. Dcupa cele 3 saptamani se filtreaza printr-un tifon, se adauga sirop de zahar racit si se toarna in sticle care se tin la frigider.
  3. In momentul servirii se pune 1/3 din pahar cu compozitia preparata deja, se completeaza cu apa fierbinte si se decoreaza cu rondele de portocala.
  4. Pentru siropul de zahar se fierb la foc mic apa cu  zaharul pana se leaga bine de tot siropul, adica  daca punem o picatura de sirop pe o farfurie bula nu se turteste imediat.

Recomandari

Cocteil-uri alcoolice