Batoane pentru ceai

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Batoanele pentru ceai sunt foarte aromate, ele fiind mult mai bune daca sunt consumate reci. nuca se poate inlocui cu migdale, astfel aveti batoane cu alte arome de fiecare data cand le gustati.

Ingrediente

    • 150 gr faina
    • 70 gr nuca
    • 1 plic zahar vanilat
    • 150 gr zahar
    • 1 ou

Instructiuni de preparare

  1. Se pune intr-un vas oul, se adauga zaharul si se bate tare, pana cand amestecul creste si se albeste. Se adauga zaharul vanilat, faina si se framanta pe o planseta. Se fac bastonase de grosimea degetului mic si de 10 cm lungime.
  2. Nuca se piseaza, dar nu prea marunt si se presara peste bastonase. Bastonasele se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptor, la foc mic.

Recomandari

Deserturi