- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Biscuitii cu chips de ciocolata pot avea diferite umpluturi, astfel ii puteti surprinde mereu in mod placut pe cei dragi!
Ingrediente
- 300 gr faina
- 6 linguri zahar
- 50 gr ciocolata
- 220 gr unt
- 1 lingurita praf de copt
- inghetata de vanilie
Instructiuni de preparare
- Freaca untul moale ( la temperatura camerei) cu zaharul tos, pana se obtine o spuma. Adauga treptat faina cernuta si amestecata cu praful de copt. La final, incorporeaza si ciocolata sfaramata marunt.
- Ia cu lingurita din compozitie si modeleaza sub forma de sfere. Aplatizeaza-le intre palme si asaza-le una cate una in tava acoperita cu hartie de copt. Baga tava in cuptorul incins pentru 12-15 minute. Inainte de a-i lua din tava mai lasa biscuitii 1-2 minute ca sa se racoreasca.
- Cand biscuitii s-au racit, unge-i doi cate doi cu inghetata de vanilie si serveste-i imediat celor dragi.