- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Cannelloni umpluti este reteta perfecta pentru o masa in familie alaturi de cei dragi, fiind in acelasi timp si un preparat usor si aromat.
Ingrediente
- 250 gr annelloni
- 500 gr carne tocata
- 2 catei de usturoi
- 75 ml sos de rosii
- piper macinat
- 1 cutie rosii decojite in conserva
- 1 ceapa
- 4 linguri cu ulei de masline
- busuioc
- sare
Instructiuni de preparare
- Caleste ceapa in ulei incins pana devine sticloasa, apoi adauga carnea tocata. lasa sa se inabuse la foc moderat 15 minute, amestecand din cand in cand, pana scade zeama.
- Separat, pune in blender rosiile din cutie, toarna sucul obtinut peste paste, si lasa sa dea totul in cateva clocote, otrivind de sare si piper.
- Cu amestecul obtinut umple cannelloni nefiete, si asaza-le intr-o tava unsa cu unt. Adauga apa cat sa le acopere pe jumatate si baga-le in cuptor 30 de minute pana scade sosul.
- Cand sunt gata scoate pastele din cuptor si serveste-le cu sos de rosii picant si busuioc proaspat.