Cannelloni umpluti

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Cannelloni umpluti este reteta perfecta pentru o masa in familie alaturi de cei dragi, fiind in acelasi timp si un preparat usor si aromat.

Ingrediente

    • 250 gr annelloni
    • 500 gr carne tocata
    • 2 catei de usturoi
    • 75 ml sos de rosii
    • piper macinat
    • 1 cutie rosii decojite in conserva
    • 1 ceapa
    • 4 linguri cu ulei de masline
    • busuioc
    • sare

Instructiuni de preparare

  1. Caleste ceapa in ulei incins pana devine sticloasa, apoi adauga carnea tocata. lasa sa se inabuse la foc moderat 15 minute, amestecand din cand in cand, pana scade zeama.
  2. Separat, pune in blender rosiile din cutie, toarna sucul obtinut peste paste, si lasa sa dea totul in cateva clocote, otrivind de sare si piper.
  3. Cu amestecul obtinut umple cannelloni nefiete, si asaza-le intr-o tava unsa cu unt. Adauga apa cat sa le acopere pe jumatate si baga-le in cuptor 30 de minute pana scade sosul.
  4. Cand sunt gata scoate pastele din cuptor si serveste-le cu sos de rosii picant si busuioc proaspat.

Recomandari

Paste