- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Spaghetele milaneze constituie una din cele mai comode metode de a prepara rapid o masa consistenta si gustoasa.
Ingrediente
- 250 gr pulpa de rosii (conserva)
- 1 ceapa
- 100 gr parmezan ras
- rozmarin
- busuioc
- oregano
- 500 gr spaghete
- 500 gr carne tocata de vita
- 3 catei de usturoi
- 200 ml vin rosu
- ulei
- sare
- piper negru macinat
Instructiuni de preparare
- Se pun la incins cateva linguri de ulei in care se caleste usturoiul zdrobit, apoi se adauga ceapa tocata amrunt si se lasa sa se caleasca pana se inmoaie. Se adauga acrnea si se lasa sa se rumeneasca , apoi se stinge cu vin, se adauga pulpa de rosii si condimentele, dupa gust. Se acopera vasul cu un capac si se lasa sa fiarba.
- Intre timp, se fierb pastele in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.
- Cand sosul a scazut, se incorporeaza parmezanul si se toarna totul peste pastele fierte si scurse.