- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Creveti cu fasole rosie si salsa este un preparat pe care il puteti servi cald sau rece, la pranz sau la gustare.
Ingrediente
- 500 gr creveti decoritcati
- 400 gr fasole rosie in conserva
- 4 rosii
- 1 albus de ou
- 1 avocado
- 100 gr amidon de porumb
- 100 gr faina alba
- 1 ceapa rosie
- 4 fire ceapa verde
- piper negru maicinat
- sare
Instructiuni de preparare
- Se incinge o lingura de ulei intr-o cratita, se adauga partea alba din ceapa verde taiata si se caleste 1 minut. Se adauga fasolea rosie, o ceasca mica de apa, un varf de sare si piper si se gatesc 5 minute. Se adauga si partea verde din ceapa si se ia de pe foc.
- Se amesteca crevetii cu albusul batut. Intr-un castron mic se amesteca faina, amidonul si un varf de sare , se adauga crevetii si se amesteca.
- Se incinge restul de ulei intr-o tigaie mare, si se prajesc in transe crevetii pana sunt aurii, 3-4 minute pe fiecare parte.
- Crevetii se servesc cu fasole rosie si rosii si avocado taiate cubulete