- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata asiatica de pui este o salata foarte aromata si pe placul iubitorilor de mancare asiatica.
Ingrediente
- 2 linguri zahar brun
- 2 lingurite sos de soia
- 1 lingura ulei de susan
- 50 ml ulei
- 3 linguri otet de orez
- 225 gr fidea de orez
- 1 salata iceberg
- 1 piept de pui fiert si faramitat bucatele mici
- 1 lingura seminte de susan, prajite
Instructiuni de preparare
- Sosul il preparat cu jumatate de ora inainte de a servi salata, amestecand zaharul brun cu sosul de soia, uleiul de susan, uleiul si otetul de orez, pana cand compozitia se omogenizeza.
- Pentru a prepara fideaua de orez puneti o tigaie cu cateva linguri cu ulei, la incins, apoi adaugati fideaua si lsasati-le sa se prajeasca. Fideaua se va umfla in tigaie si cand este gata scoateti-o pe un servet de bucatarie ca sa se scurga surplusul de ulei.Cand fideaua se va raci se poate pune in bolul de salata.
- Intr-un castron mare, puneti salata iceberg spalata si rupta bucatele, carnea de pui desfacuta fasii, ceapa verde si semintele de susan. Amestecati usor si lasati 10 minute, apoi adaugati fideaua de orez fiarta, iar dressingul turnati-l fix in momentul servirii.