Salata de rosii cu ceapa

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Salata de rosii cu ceapa este o salata delcioasa de vara al carei gust il puteti imbunatati cu masline sau cubulete de branza.

Ingrediente

    • 3-4 rosii bine coapte
    • 1 ceapa de apa sau 5-6 fire de ceapa verde
    • 2 ardei grasi sau 1 gogosar
    • sare
    • 2 linguri cu ulei
    • marar tocat

Instructiuni de preparare

  1. Speli ardeii si ceapa, le tai rondele, le acoperi cu sare. Lasi 15 minute, speli si scurgi legumele, apoi le asezi in salatiera.
  2. Speli rosiile, le tai in doua, asezi jumatatile cu partea taiata pe fund de lemn si tai felii subtiri, pe lat, cu lama unui cutit ascutit. Amesteci cu ceapa si ardeii, stropesti cu ulei cald, decorezi cu marar tocat. Servesti la orice fel de mancare ce suporta o salata.

Recomandari

Salate