- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Salata Coleslaw asiatica este delicioasa, fiind in acelasi timp o salata aperitiv usor de preparat si plina de vitamine.
Ingrediente
- 6 linguri otet din vin de orez
- 6 linguri ulei
- 3 linguri unt de arahide
- 3 linguri sos de soia
- 3 linguri zahar brun
- 2 linguri ghimbir proaspat ras
- 3 catei de usturoi, tocati
- 1/2 varza alba feliata subtire
- 1/4 varza rosie feliata subtire
- 2 ardei grasi rosii, taiati felii subtiri
- 2 morcovi taiati felii subtiri
- 6 fire de ceapa verde tocate marunt
- 1/2 cana coriandru verde tocat fin
Instructiuni de preparare
- Intr-un castron mediu amestecati otetul de orez, uleiul, untul de arahider, sosul de soia, zaharul brun, ghimbirul si usturoiul, amestecand bine ca sa se omogenizeze.
- Separat, intr-un castron mare, amestecati varza alba cu varza rosie, ardeiul gras, morovii, ceapa verde si coriandrul. Amestecati bine si pastrati la frigider impreuna cu dressingul, amestecandu-le chiar in momentul cand le veti servi.