Andive gratinate

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Andivele gratinate este o reteta delicioasa de aperitive care cu siguranta va va incanta si pe dumneavoastra.

Ingrediente

    • 1 kg andive
    • 200 gr smantana
    • 200  gr cascaval
    • 50 gr unt
    • 1 lingurita faina
    • pesmet

Instructiuni de preparare

  1. Andivele spalate si oparite se scurg, se asaza intr-un vas uns cu unt si peste ele se toarna smantana amestecata cu faina. Se stropesc cu 25 gr unt topit, se presara cascaval ras amestecat cu o lingura de pesmet si se baga in cuptorul incins sa se gratineze.
  2. Cand este rumenita, se scoate din cuptor, se lasa 10 minute sa se racoreasca, apoi se poate servi.

Recomandari

Aperitive