- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Aceasta reteta sofisticata este ideala pentru micul dejun de la sfarsitul saptamanii impreuna cu prietenii.
Ingrediente
- 2 covrigi rotunzi
- 120 gr de crema de branza grasa
- 150 gr de somon afumat
- piper macinat
- felii de lamaie pentru servit
Instructiuni de preparare
- Incalziti cuptorul la 200 de grade Celsius. Puneti covrigii intr-o tava de copt si bagatii in cuptorul incins pentru 4-5 minute
- Cand baghetele sunt scoase din cuptor si racite taiati-le in doua pe orizontala. Ungeti cele 4 jumatati de covrig cu crema de branza.
- Puneti peste crema de branza felii de somon afumat si puneti piper macinat deasupra.
- Puneti jumatatea de covrig peste feliile de somon afumat si puneti o felie de lamaie, pentru decor.