- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Ciupercile cu sos de usturoi este un aperitiv foarte bun de post pe care il puteti prepara si cu o lingura de maioneza, in cazul in care nu tineti post.
Ingrediente
- 500 gr ciuperci
- usturoi
- 1 lingura cu zahar
- 1 lingura cu sare
- 3 linguri cu ulei
- 1/2 lamaie
- verdeata tocata
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Cureti si speli ciupercile, scoti coditele, le arunci partea care a stat in pamant si le pui la fiert in apa cu sare si zahar. Lasi sa fiarba 20 minute,apoi le scurgi si le asezi in salatiera.
- Cureti usturoi (dupa dorinta) il pisezi si-l subtiezi cu ulei de salata si zeama de lamaie. Torni sosul peste ciuperci, omogenizezi, decorezi cu verdeata tocata si lasi la rece 1 ora.
Servesti cu paine proaspata.