- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Reteta de rinichi cu ciuperci are un gust deosebit si sevit la micul dejun va face sa fiti placut surprinsi de bunatatatea retetei.
Ingrediente
- 4 buc de ciuperci cu palarie mare
- 75 gr de unt la temperatura camerei
- 10 gr de mustar
- putin patrunjel verde tocat
- 2 rinichi de miel curatati si taiati pe jumatate
- 4 felii de paine prajita neagra
- felii de rosii pentru servit
Instructiuni de preparare
- Spalati ciupercile curatati-le,indepartati piciorusul si dati cu piper
- Separat intr-un bol amestecati untul cu mustarul si patrunjelul tocat.
- Clatiti cu apa fierbinte bucatile de rinichi si stergeti-le cu hartie absorbanta.
- Intr-o tigaie cu putin unt asezati ciupercile date prin amestecul cu mustar si prajiti-le pe ambele parti.Aceeasi operatiune o veti face si cu rinichii pe miel.
- Pe o farfurie ornata cu felii de rosii asezati painea iar apoi deasupra ciupercile si rinichii.