Gustare cu rinichi si ciuperci

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Reteta de rinichi cu ciuperci are un gust deosebit si sevit la micul dejun va face sa fiti placut surprinsi de bunatatatea retetei.

Ingrediente

    • 4 buc de ciuperci cu palarie mare
    • 75 gr de unt la  temperatura camerei
    • 10 gr de mustar
    • putin patrunjel verde tocat
    • 2 rinichi de miel curatati si taiati pe jumatate
    • 4 felii de paine prajita neagra
    •  felii de rosii pentru servit

Instructiuni de preparare

  1. Spalati ciupercile curatati-le,indepartati piciorusul si dati cu piper
  2. Separat intr-un bol amestecati untul cu mustarul si patrunjelul tocat.
  3. Clatiti cu apa fierbinte bucatile de rinichi si stergeti-le cu hartie absorbanta.
  4. Intr-o tigaie cu putin unt asezati ciupercile date prin amestecul cu mustar si prajiti-le pe ambele parti.Aceeasi operatiune o veti face si cu rinichii pe miel.
  5. Pe o farfurie ornata cu felii de rosii asezati painea iar apoi deasupra ciupercile si rinichii.

Recomandari

Aperitive