- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Tartinele cu telemea de capra sunt aromate si gustoase mai ales daca sunt servite la gustarea de dupa-amiaza.
Ingrediente
- 1 franzela proaspata
- 2-3 fire de ceapa verde
- busuioc tocat
- 200 gr telemea de capra (sau de oi)
- 1 rosie
- 1 gogosar
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4 persoane
- Tai felii subtiri franzela si acoperi feliile de paine cu ceapa verde tocata fin impreuna cu mararul. Asezi deasupra felii de telemea de capra sau de oi si umpli un platou cu tartinele acestea si felii de rosii si de gogosar. Servesti cu ceai aromat de plante indulcit dupa gust.
-
Observatie: Ceaiul pregatit prin infuzie este o bautura sanatoasa pentru ca este neutra si se asorteaza oricarui fel de mancare, fiind usor tolerat si asimilat de stomac.