Oua umplutute cu capere

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Un aperitiv delicios pentru masa se pasti dar este de asemenea si o gustare rapida plina de vitamine si proteine.Indiferent de ocazia pentru care le preparati este mereu o placere sa le savurezi.

Ingrediente

    • 8 oua
    • 3 linguri maioneza
    • 2 linguri de capere tocate
    • 1 lingura de capa verde tozata fin
    • sare si piper

Instructiuni de preparare

  1. Ouale se pun intr-o oala cu apa rece si se pun la fiert. Se fierb 5-6 minute cat sa fie tari, apoi se opreste focul si se lasa ouale in apa in care au fiert pana ce se racesc complet.
  2. Se curata ouale de coaja si se taie jumatati. Se scoate galbenusul si se pune intr-un castron unde se amesteca cu maioneza, caperele, ceapa verde. Se amesteca bine compozitia pana capata o textura cremoasa, care se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se da la rece pentru 30 de minute.
  3. Se umple jumatatile de oua cu pasta de galbenus cu maioneaza, se decoreaza cu frunze de patrunjel si se pastreaza la rece pana in momentul servirii.

Recomandari

Aperitive