- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Un aperitiv delicios pentru masa se pasti dar este de asemenea si o gustare rapida plina de vitamine si proteine.Indiferent de ocazia pentru care le preparati este mereu o placere sa le savurezi.
Ingrediente
- 8 oua
- 3 linguri maioneza
- 2 linguri de capere tocate
- 1 lingura de capa verde tozata fin
- sare si piper
Instructiuni de preparare
- Ouale se pun intr-o oala cu apa rece si se pun la fiert. Se fierb 5-6 minute cat sa fie tari, apoi se opreste focul si se lasa ouale in apa in care au fiert pana ce se racesc complet.
- Se curata ouale de coaja si se taie jumatati. Se scoate galbenusul si se pune intr-un castron unde se amesteca cu maioneza, caperele, ceapa verde. Se amesteca bine compozitia pana capata o textura cremoasa, care se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se da la rece pentru 30 de minute.
- Se umple jumatatile de oua cu pasta de galbenus cu maioneaza, se decoreaza cu frunze de patrunjel si se pastreaza la rece pana in momentul servirii.