- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Sandvisurile picante sunt delicioase, aromate si foarte usor de preparat, fiind perfecte pentru micul dejun.
Ingrediente
- 1 paine mare de casa (1 kg)
- 200 gr sunca presata
- 200 gr icre preparate
- 4 oua tocate
- 1 cutie de sardele conservate
- 4 castraveti murati
- 2 linguri cu mustar
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 4-6 persoane
- Tai painea felii groase de 1-2 cm pe care le asezi pe un fund de lemn. Cand le tartinezi trebuie sa pastrezi ordinea in care le-ai taiat.
- Faci un amestec din sunca tocata fin, mustar, 2 castraveti tocati marunt si 2 oua tocate marunt si omogenizezi.
- Faci al doilea amestec din doua oua, castraveti murati si sardele - toate taiate felii subtiri.
- Tartinezi painea: 1 felie cu icre, a doua felie cu amestecul de sunca, a treia felie cu amestecul de sardele. Feliile le asezi unele peste altele si procedezi astfel in continuare pana cand termini painea.
- Reconstitui painea, ornezi cu resturile de umplutura, asezi painea intr-o forma de sticla cu pereti inalti ca sa nu cada feliile si lasi la rece 2-3 ore. Servesti sandvisurile langa vin alb demisec.