Visine conservate pentru prajituri

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Visinele conservate pentru prajituri sunt de mare folos la mesele in familie la anumite prajituri cu care sa va inveseliti invitatii.Visinele conservate pentru prajituri nu trebuie sa lipseasca din camara cu conserve de iarna.

Ingrediente

    • 3 kg visine
    • 6 pastile de aspirina pisate
    • 1 kg zahar

Instructiuni de preparare

  1. Se spala visinele, li se scot samburii, se pun intr-un castron mare si se amesteca cu zaharul si cu aspirina pisata.
  2. E bine sa se lasa in castron pana cand se topeste zaharul, amestecand usor cu o furculita, apoi se iau cu o lingura de supa, cu zeama cu tot si se toarna in borcane de 1 kg, se leaga cu celofan si sfoara si se pun in camara. La fel se conserva ciresele, prunele si caisele.

Recomandari

Conserve si Muraturi