- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Biscuitii cu branza si salvie sunt foarte crocati si, aromatizarea lor cu salvie nu face decat ca aroma sa fie mai intensa.
Ingrediente
- 125 gr faina
- 80 gr branza Cheddar maturata, rasa
- 2 linguri de salvie proaspata tocata
- 50 gr unt nesarat
- 1 galbenus
USTENSILE:
- tavi joase, tapetate cu putin unt
Instructiuni de preparare
Ingrediente pentru 20 de portii
Timp de preparare 15 minute
Timp de coacere 10 minute
- Turnati faina, untul si branza rasa in bolul robotuui de bucatarie si mixati pana cand ametsecul devine faramicios. Adaugati oul si salvia si mixati pana obtineti un aluat moale.
- Scoateti aluatul si bol si faramantati-l putin cu mana, apoi impartiti-l in bucati mici din care veti forma bilute de aluat. Puenti bilutele in tavi, la distanta unele de altele si aplatizati cu degetele.
- Coaceti biscuitii 10 minute sau pana se rumenesc usor, apoi lasati-i 5 minute sa se racoreasca in tava, dupa care cu o palesta scoateti-i pe o foaie de copt curata pana se racesc bine de tot.
- Dupa ce biscuitii s-au racit ii puteti servi sau daca nu transferati-i intr-un recipient etans.