Parfe de portocale

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Parfeul de portocale este desertul perfect pentru mesele in familie alaturi de cei dragi sau de ce nu un desert racoritor pentru zilele caniculare de vara.

Ingrediente

    • 5 galbenusuri
    • 200 gr zahar
    • 1 ou
    • 2 portocale
    • 500 gr frisca

Instructiuni de preparare

  1. Se freaca ouale cu zaharul, se adauga sucul de portocale si se amesteca bine intr-un vas pe baie de apa, fara sa fiarba.
  2. Cand compozitia s-a ingrosat, se ia vasul de pe foc, se lasa sa se raceasca, se rastoarna intr-un vas incasabil, se pune deasupra frisca si se pune in frigider.
  3. Dupa ce s-a intarit parfeul de portocale se poate servi.

Recomandari

Deserturi