Biscuiti de casa

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Biscuitii de casa trebuie sa ii incercati, chiar si daca ii serviti dupa 2-3 zile de la preparare. Cu cat stau mai mult la rece cu atat ei vor fi mai fragezi si mai gustosi.

Ingrediente

    • 225 gr unt
    • 2 linguri esenta de vanilie
    • 520 gr faina alba
    • 2 oua
    • 225 gr zahar pudra
    • coaja rasa de lamaie

Instructiuni de preparare

  1. Frecati untul moale cu zaharul, dupa care adaugati ouale, unul cate unul, coaja de portocale si esenta de vanilie. Adaugati faina, treptat, folosind spiralele pentru aluat, apoi puneti aluatul intr-un pos si formati biscuiti grosi, direct in tava tapetata cu hartie de copt. Cu cat sunt mai mari, cu atat vor fi mai fragezi. Bagati tava in cuptorul incins pentru 10-12 minute.
  2. Biscuitii de casa ii puteti servi pudrati cu zahar vanilat sau inmuiati in sos de ciocolata (ciocolata + unt, topite la bain-marie).

Recomandari

Deserturi