- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Crema de fragi la pahar este un desert delicios pe care trebuie sa il preparati si dvs!
Ingrediente
- 500 gr zahar
- 700 gr frisca
- 1 kh fragi
- 10 foi de gelatina sau 8 lingurite cu gelatina granule
Instructiuni de preparare
- Se pun fragii intr-o strecuratoare si se spala sub jet de apa rece, la robinet. Se scurg bine, apoi se asaza intr-un castron cu zaharul si se lasa 2-3 ore, dupa care se paseaza impreuna cu siropul pe care si l-au laat.
- Se adauga gelatina dizolvata in apa calduta si se amesteca totul cu frisca. Crema obtinuta se pune in cupe, iar deasupra se pune cate o lingurita de fragi presarati cu zahar pudra, apoi crema se baga la congelator.
- daca crema nu se pune in cupe, se asaza intr-un vas de sticla incasabila si se baga la congelator. Cand se serveste se rastoarna pe un platou.
- La fel se prepara si crema din capsune sau zmeura.