- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Fursecurile cu ciocolata alba nuci de macadamia si coacaze sunt delicioase, aromate si foarte usor de preparat.
Ingrediente
- 600 gr faina alba
- 3/4 lingurita bicarbonat de sodiu
- 3/4 lingurita sare
- 150 gr zahar alb
- 200 gr zahar brun
- 200 gr unt,la temperatura camerei
- 2 oua
- 1 lingura esenta de vanilie
- 150 gr fulgi de ciocolata alba
- 150 gr nuci de macadamia tocate
- 150 gr coacaze
Instructiuni de preparare
- Amestecati intr-un castron faina cu bicarbonatul de sodiu si sarea, apoi dati deoparte
- Frecati untul cu zaharul alb si cel brun, pana obtineti o crema aerata omogena, in care adaugati pe rand ouale si esenta de vanilie.
- Adaugati amestecul de faina in crema de unt si omogenizati, apoi adaugati fulgii de ciocolata, nucile si coacazele uscate.
- Luati cu lingurita bilute de aluat si asezati-le in tava tapetata cu hartie de copt unsa cu ulei, asezandu-le la distanta de 1 cm unele de altele, apoi introduceti tava in cuptorul incins pentru 10-12 minute, pana incep sa se rumeneasca pe amrgini.
- Cand sunt gata scoateti-le pe un gratar pana se racesc bine de tot, apoi le puteti servi.