Fursecuri cu ciocolata alba nuci de macadamia si coacaze

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Fursecurile cu ciocolata alba nuci de macadamia si coacaze sunt delicioase, aromate si foarte usor de preparat.

Ingrediente

    • 600 gr faina alba
    • 3/4 lingurita bicarbonat de sodiu
    • 3/4 lingurita sare
    • 150 gr zahar alb
    • 200 gr zahar brun
    • 200 gr unt,la temperatura camerei
    • 2 oua
    • 1 lingura esenta de vanilie
    • 150 gr fulgi de ciocolata alba
    • 150 gr nuci de macadamia tocate
    • 150 gr coacaze

Instructiuni de preparare

  1. Amestecati intr-un castron faina cu bicarbonatul de sodiu si sarea, apoi dati deoparte
  2. Frecati  untul cu zaharul alb si cel brun, pana obtineti o crema aerata omogena, in care adaugati pe rand ouale si esenta de vanilie.
  3. Adaugati amestecul de faina in crema de unt si omogenizati, apoi adaugati fulgii de ciocolata, nucile si coacazele uscate.
  4. Luati cu lingurita bilute de aluat si asezati-le in tava tapetata cu hartie de copt unsa cu ulei, asezandu-le la distanta de 1 cm unele de altele, apoi introduceti tava in cuptorul incins pentru 10-12 minute, pana incep sa se rumeneasca pe amrgini.
  5. Cand sunt gata scoateti-le pe un gratar pana se racesc bine de tot, apoi le puteti servi.

Recomandari

Deserturi