Piscoturi de sampanie

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Piscoturile de sampanie sunt aromate si foarte gustoase, ele fiind mai fragede daca sunt servite a doua zi.

Ingrediente

    • 4 oua
    • 125 gr zahar
    • 375 rg faina
    • 1 plic zahar vanilat

Instructiuni de preparare

  1. Se bat spuma tare albusurile, apoi se incorporeaza treptat zaharul, batand continuu. 
  2. Separat, se freaca bine galbenusurile, pana devin spumoase. Se adauga in ele o treime din spuma de albus, se amesteca usor, apoi se pune faina cernuta de 3 ori. Se omogenizeaza usor, folosind telul. 
  3. La sfarsit se adauga si restul de albusuri, amestecand cu grija. Se pun cu spritul sau cu lingura pe o tava tapetata cu hartie pergament. Se coc 5-7 minute la foc moderat, pana devin usor aurii. Se iau de pe hartie dupa ce s-au racit.

Recomandari

Deserturi