Sorbet de pepene galben

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Sorbetul de pepene galben este foarte aromat si gustos, perfect in zielel de vara.

Ingrediente

    • 1 pepene galben de 1,5 kg
    • 1 lamaie
    • 1 portocala
    • 500 gr zahar
    • 400 ml apa

Instructiuni de preparare

  1. Se face un sirop din zahar si apa. Se fierbe pana se ingroasa si se lasa la racit. 
  2. Se taie pepenele, se curata de seminte si pulpa se zdrobeste in mixer. Se amesteca intr-un castron zeama de portocala, de lamaie si cea rezultata din zdrobirea pepenelui si se amesteca cu siropul rece. 
  3. Se pune in forma si se ingheata 30 de minute. Se scoate din congelator, se inmoaie putin, se bate cu furculita si se serveste in pahare cu paiul.

Recomandari

Deserturi