- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Pulpele cu miere au un gust bun si o aroma foarte fina, de aceea ele pot fi servite atat la o masa simple alaturi de familie cat si la o masa festiva.
Ingrediente
- 4 pulpe de pui
- 250 gr miere de albine
- sare
- rozmarin
- 100 gr boabe de mustar
- 100 ml ulei
- piper macinat
Instructiuni de preparare
- Spala pulpele cu apa rece, apoi sterge-le cu un servet absorbant.Condimenteaza-le cu sare si piper, apoi unge-le cu ulei.
- Separat, amesteca mierea de albine cu boabele de mustar si unge pulpele de pui cu compozitia obtinuta. Pune pulpele le pui intr-o tava pe acre o bagi la cuptor pentru 45 de minute. Din cand in cand mai stropeste carnea cu sosul din tava ca sa nu se usuce prea mult.
- Scoate tava din cuptor cand friptura are culoarea caramelului, decoreaza cu rozmarin si serveste-le cat sunt inca calde.