Pastrav crocant cu verdeturi si lamaie

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pastravul crocant cu verdeturi si lamaie este un preparat foarte bun si gustos, pe care il puteti prepara in zilele cu dezlegare la peste.

Ingrediente

    • 2-4 pastravi curatati
    • ulei de masline
    • sare
    • piper alb
    • 4 linguri marar si patrunjel verde tocat
    • 4 lamai
    • unt

Instructiuni de preparare

Ingrediente pentru 2 portii

  1. Ungeti bine cu ulei pastravii,apoi condimentati cu sare si piper. Taiati 3 lamai in felii subtiri si umpleti pastravii cu verdeata tocata si felii de lamaie. Pastrati felii de lamaie pe care le puneti deasupra pestilor.
  2. Stoarceti lamaia ramasa si stropiti pestii cu zeama. Ungeti pastravii cu unt si asezati-i intr-un cos pentru fript peste. Frigeti-i 6 minute pe fiecare parte pana se rumenesc frumos, cu gratarul plasat la 15 minute de jar
  3. Pastravul crocant, cu verdeturi si lamaie se serveste cald, cu lamaie si putina mamaliga.

Recomandari

Friptura sau Gratar