- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Tocanita din carne de vita cu paste se poate manca alaturi de o salata de primavara Aroma de legume si carnea realizeaza un preparat apetisant, pentru o masa deosebita alaturi de prieteni sau de familie.
Ingrediente
- 500 gr carne slaba de vita
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- 1 rosie
- sare
- piper
- 300 gr spirale
- ulei
- patrunjel verde tocat
Instructiuni de preparare
- Speli carnea, o tai bucati mai mici si o calesi in ulei incins, impreuna cu ceapa curatata si taiata marunt. Se adauga putina sare si piper si 300 ml de apa si se lasa sa fiarba la foc mic, acoperita cu un capac.
- In timp ce fierbe se adauga treptat morcovul curatat si dat pe razatoarea mare, rosia decojita si taiata cuburi, ardeiul curatat si taiat rondele mai mici. Daca este cazul se mai poate adauga apa pentru ca legumele sa se poate inabusi si carnea sa se patrunda.
- Intre timp, se fierb pastele in apa cu putina sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte se scurg si se pun in oala cu carnea de vita si legumele, se amesteca si se mai lasa sa fiarba 10 minute pentru a se combina aromele.
- In momentul servirii se presara patrunjel verde tocat fin.