- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Daca nu stii ce sa prepari pentru la cina, asta e reteta potrivita.Are putine ingrediente dar este foarte gustoasa.Daca o incerci o data o vei indragi!
Ingrediente
- 1 kg carne de vita sau rasol
- 2 linguri de ulei
- 1 litru vin rosu
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- sare
- o lingurita boia
- o lingurite de piper macinat
- cimbrisor
- busuioc
Instructiuni de preparare
- Cureti ceapa,o toci si o calesti usor in ulei,presari boia si apoi amesteci totul cu bucatile de carne.
- Adaugi apoi 1 litru de vin rosu. Adaugi sare, piper pui usturoiul si lasi totul la inabusit la foc mic pana ce carnea devine moale.
- Adaugi cimbrisorul si busuiocul taiate marunt si mai lasi sa dea in cateva clocote.
- Servesti tocanita cu chifle proaspete.