Tocanita ospatarului

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Daca nu stii ce sa prepari pentru la cina, asta e reteta potrivita.Are putine ingrediente dar este foarte gustoasa.Daca o incerci o data o vei indragi!

Ingrediente

    • 1 kg carne de vita sau rasol
    • 2 linguri de ulei
    • 1 litru vin rosu
    • 1 ceapa
    • 2 catei de usturoi
    • sare
    • o lingurita boia
    • o lingurite de piper macinat
    • cimbrisor
    • busuioc

Instructiuni de preparare

  1. Cureti ceapa,o toci si o calesti usor in ulei,presari boia si apoi amesteci totul cu bucatile de carne.
  2. Adaugi apoi 1 litru de vin rosu. Adaugi sare, piper pui usturoiul si lasi totul la inabusit  la foc mic pana ce carnea devine moale.
  3. Adaugi cimbrisorul si busuiocul taiate marunt si mai lasi sa dea in cateva clocote.
  4. Servesti tocanita cu chifle proaspete.

Recomandari

Mancaruri