Gogosi din faina de naut

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Gogosile din faina de naut sunt specifice zonei arabesti, pentru ca sunt aromate si satioase.

Ingrediente

    • 150 gr faina de naut
    • 65 gr zahar
    • 60 gr unt clarifiat
    • 2 seminte cardamom
    • 4 samburi fistic

    PENTRU SERVIT:

    • fistic

Instructiuni de preparare

  1. Se cerne faina de naut si se pune intr-o tigaie fara grasime. Se adauga untul clarifiat si se lasa pe foc amestecand continuu timp de 15 minute.
  2. Dupa acest timp, se trage vasul de pe foc, se adauga cardamomul macinat, fisticul si zaharul.Se amesteca bine si se lasa sa se raceasca.
  3. Se formeaza intre palme mici bile care se asaza pe un platou si se servesc cu fistic.

Recomandari

Panificatie