- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Blatul alb de pandispan este foarte aromat si il puteti folosi la prepararea torturilor, daca il umpleti cu o crema de ciocolata.
Ingrediente
- 5 oua
- 5 linguri de zahar
- 5 linguri faina
- vanilie
Instructiuni de preparare
- Se separa galbenusurile de albusuri. Se freaca galbenusurile cu 3 linguri de zahar, pana devin o crema spumoasa si isi dubleaza volumul.
- Separat se bat bine albusurile spuma tare si se adauga, treptat, 2 linguri de zahar. Se toarna albusul peste crema de galbenusuri si se amesteca usor de sus in jos, ca sa nu cada albusurile. Se adauga faina treptat si la urma se pune vanilia.
- Se pune aluatul in forma de tort bine tapetata si se coace in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 30 de minute.