Pizza de post

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Pizza de post se poate prepara si cu porumb din conserva in locul branzei tofu sau a granulelor de soia.

Ingrediente

    • 1 blat de pizza
    • 30 gr masline
    • 50 gr soia granule
    • cascaval de post/tofu
    • ciuperci din conserva
    • 1 rosie
    • 1 ardei gras
    • sare
    • piper
    • ketchup
    • 2-3 linguri ulei de masline

Instructiuni de preparare

  1. Se fierb granulele din soia pana cand se inmoaie. Cascavalul, ciupercile, ardeiul si maslinele se taie cubulete mici.
  2. Intr-o tigaie unsa cu putin ulei, se pune blatul peste care se pun, in ordine, soia, ciupercile, maslinele, rosiile taiate felii, ardeiul si cascavalul.
  3. Se pune sare si piper si se da la cuptor cca 10 minute, apoi se serveste cu ketchup.

Recomandari

Pizza