Ceviche cu ceapa si cilli porumb si salata

(4 reviews)
  • Serves: 4 people
  • Prep Time: 30 min
  • Cooking: 2 hours
  • Calories: 632 kcal
Print

Ceviche cu ceapa si cilli, porumb si salata salata sud-africana, condimentata, dar foarte gustoasa si usor de preparat.

Ingrediente

    • 500 gr file de pangasius
    • 1 buc porumb
    • 1 lingura unt
    • 1 ceapa rosie
    • 2 buc lime
    • 1 ardei gras rosu
    • 1 ardei iute
    • 1 ardei kapia galben
    • coriandru proaspat
    • zahar

Instructiuni de preparare

  1. Tocati ceapa, jumatate din fiecare ardei si ardeiul iute fin, iar un limes felii. Celalalt limes il stoarceti pentru zeama. Taiati pestele in bucati de 3 cm, amestecati-l  cu ceapa, ardeii chili si zeama de lamaie. Acoperati si lasati la rece timp de o ora.
  2. Fierbeti porumbul in apa sarata cu un varf de zahar pentru cam 20 de minute. Lasati la scurs, ungeti cu unt si presarati sare. Taiati porumbul in felii de 2 cm.
  3. Impartiti salata pe 4 farfurii. Luati pestele din frigider si asezonati cu sare si piper. Asezati pe farfurie pestele si alaturati o bucata de orumb si o felie de lamaie. Garnisiti cu coriandru si serviti.

Recomandari

Salate