- Serves: 4 people
- Prep Time: 30 min
- Cooking: 2 hours
- Calories: 632 kcal
Print
Ceviche cu ceapa si cilli, porumb si salata salata sud-africana, condimentata, dar foarte gustoasa si usor de preparat.
Ingrediente
-
500 gr file de pangasius
-
1 buc porumb
-
1 lingura unt
-
1 ceapa rosie
-
2 buc lime
-
1 ardei gras rosu
-
1 ardei iute
-
1 ardei kapia galben
-
coriandru proaspat
-
zahar
Instructiuni de preparare
- Tocati ceapa, jumatate din fiecare ardei si ardeiul iute fin, iar un limes felii. Celalalt limes il stoarceti pentru zeama. Taiati pestele in bucati de 3 cm, amestecati-l cu ceapa, ardeii chili si zeama de lamaie. Acoperati si lasati la rece timp de o ora.
- Fierbeti porumbul in apa sarata cu un varf de zahar pentru cam 20 de minute. Lasati la scurs, ungeti cu unt si presarati sare. Taiati porumbul in felii de 2 cm.
- Impartiti salata pe 4 farfurii. Luati pestele din frigider si asezonati cu sare si piper. Asezati pe farfurie pestele si alaturati o bucata de orumb si o felie de lamaie. Garnisiti cu coriandru si serviti.